Rømø - ferielejlighed

FERIECENTER RIM RØMØ

VESTERGADE 159 lejlighed nr. 64 

romo1

romo2

Romo

 

Feriehuse "Lejl. 64" - Rim/Havneby, Danmark

Stue Lejlighed 45 m

4/2 Personer/Ekstra barn (u/4år)

1/1 Soveværelser/Badeværelser

2 Husdyr tilladt

Fælles indendørs swimmingpool

2,5 km Afstand vand

500 m Alternativ bademulighed

700 m Afstand indkøb

 

HusinformationKalender og priserKort og afstande

Feriehuse - Rim/Havneby - R10217

Rim Feriecenter råder over mange faciliteter for både børn og voksne. Fordelt rundt i centret findes legepladser, hvor børnene både kan more sig og finde nye legekammerater. Selve centerbygningen har inden- og udendørs swimmingpools, børnepools, sauna, solarium, tennisbaner, minigolf, bordtennis, pool, billard, legerum, vaskemaskine og meget andet. For enkelte af disse faciliteter skal betales, men bl.a. benyttelse af swimmingpool og sauna er inkluderet i lejeprisen. Gratis, trådløst internet.

Book:  R10 217
NOVASOL AS      Telefon: 70 424 424
novasol@novasol.dk

 

 

Faciliteter                               

Køkken

Varmt og koldt vand 
El-plader og ovn
Opvaskemaskine 
Køleskab og emhætte 
Mikroovn 
Kaffemaskine og støvsuger 

Udenfor

P-plads på grunden
(1 parkeringsplads)
Åben terrasse
Havemøbler og grill
Legeredskaber
basketballbane
fodboldmål
volleybane
27 hullers golfbane

Opholdsstue
1-TV
Kabel - TV 
Video 
Stereoanlæg og CD     
1 Barnestol

 

Øvrigt
Fælles indendørs swimmingpool 
Fælles uden dørs swimmingpool      
2 Solvogne/liggestole
Kæledyr tilladt    

 Ferie på Rømø                               

Rømø i Vadehavet er lidt af et paradis for feriefolket. Her kan du nemlig nyde en af Europas bredeste sandstrande. I kraft af NOVASOL mange ferieboliger på Rømø er der masser af muligheder for at nyde ferien på denne lille oase.

Vores ferieboliger strækker sig over en bred vifte af tilbud. På Rømø har vi både små, gode og økonomisk overkommelige ferieboliger, og de dyre luksushuse med alle tænkelige faciliteter. Husk at reservere i god tid, hvis du vil have en af vores ferieboliger på Rømø i højsæsonen.


Med en af Europas bredeste sandstrande, er Rømø en herlig oase for vandhundene. Den gode og brede sandstrand er 12 kilometer i længden og de fleste steder mindst en kilometer bred. Der er med andre ord altid plads til alle.

Rømø er også det perfekte sted at gå lange ture i de dejlige granplantager, og Rømø er ikke større end at du også kan cykle rundt på øen. Har du bilen med, er det tilladt at køre i bil på stranden.

For de naturinteresserede er der også mange muligheder på Rømø. Øen i Vadehavet er rig på vadefugle, som holder rast på øen på vej nordpå eller sydover. Den nordlige del af Rømø er udlagt til fuglereservat.

 

HUSK! Aflever lejligheden pæn rengjort!         GOD FERIE!                                   Evt. spørgsmål tlf. 40 961503